Alpha innotec SWCV alterra Inverter -maalämpöpumppu

Alpha innotec SWCV alterra Inverter -maalämpöpumppu

SWCV alterra Inverter-sarjan maalämpöpumput (1,5-17kW)


SWCV alterra Inverter-sarjan maalämpöpumput (1,5-17kW)

Huippuunsa hiottu laatu, todella hyvä energiatehokkuus, invertteritekniikka äärettömän hiljainen, kompakti koko ja vakiona kattava etähallinta! Mitä muuta saisi olla?

Saksalaisia, alpha innotecin SWCV alterra Inverter-sarjan pumppuja on saatavilla kolmea mallia, 1,25-5,95kW, 2,48-13,56kW ja 3,2-17,20kW. Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu vaihtoventtiili, ohivirtausventtiili, 6 tai 9kW läpivirtausvastus ja säädettävät liuos- ja latauspumput. Lämpöpumppu on todella kompaktin kokoinen, 598 x 665 x 1500 ja siinä on irrotettava kylmämoduuli. Lämpöpumppua ohjaa Luxtronik 2.1, jolla voidaan hallita jopa aurinkokeräimiä ja se on aina vakiona etähallittavissa Internetin yli. Invertteritekniikka takaa tasaisen lämmöntuoton ja tehon aina kulloisenkin tarpeen mukaisesti niin lämmitykseen kuin käyttöveteenkin.

Invertteriohjaus säästää lämmityskustannuksissa ja pidentää järjestelmän käyttöikää

Invertteriohjattu maalämpöpumppu säätää tehoa portaattomasti aina tarpeen mukaan.
Invertteriohjauksen avulla saavutat hyvän energiatehokkuuden sekä tasaisemman lämmityksen. Pienen käynnistysvirran takia invertteriohjaus sopii kiinteistöihin, joissa korkea käynnistysvirta saattaa aiheuttaa häiriöitä tai sähkön suhteen on rajoituksia.
Säästät, kun laitteen käyttöikä pitenee, etkä tarvitse lämmityspuolen vesivaraajaa.

Invertteriohjatut maalämpöpumput tunnistat V-line merkinnästä

Testattu Pohjolan vaativissa oloissa

Olemme testanneet ja varmistaneet, että tuotteet sopivat Suomen oloihin, jotta sinun ei tarvitse huolehtia.

Osana pysyvää laadunvarmistusohjelmamme, testaamme valtaosan uusista laitemalleista toimitilojemme yhteyteen rakennetussa testilaboratoriossa. Testilaboratorion avulla voimme varmistaa tuotteiden toimivuuden jopa -35°C ulkolämpötilaan asti. Osalle tuotteistamme suoritetaan lisäksi vieläkin perusteellisemmat testit VTT:n laboratoriossa Espoon Otaniemessä

Liitteet

Esitteet

ait_swcv_alterra_inverter-sarja_maalampopumput_0.pdf

Käyttöohjeet

83055200auk_luxtronik_kayttoohje_1_3.2.2015.pdf

83057000huk_swc_v_alterra_7.6.2017_net_0.pdf

 


Takaisin