Puolet pois lämmityskuluista ilma-vesilämpöpumpulla

Ilma-vesilämpöpumppu on kustannustehokkain tapa päivittää vanha vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä energiatehokkaaksi. Saavutetuilla säästöillä katetaan jo muutamassa vuodessa laitteiston hankintakustannukset ja kiinteistön arvo nousee välittömästi asennuksen jälkeen.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu asennetaan nykyisen vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän, kuten öljy- tai sähkökattilan rinnalle. Laite on hyvin yksinkertainen. Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle. Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon.

Ilma-vesilämpöpumput ovat kehittyneet huomattavasti viime aikoina ja niillä voi kattaa rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta n. 80% ja vain kaikkein kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä kiinteistön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä. EAL-Palveluiden omien kokemusten mukaan oikein mitoitettu ilma-vesilämpöpumppu riittää ainoaksi lämmönlähteeksi jopa yli 20 asteen pakkasilla.

Parhaimmillaan Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumpun lämpökerroin on jopa 4.46, jolloin 1 kilowatilla sähköä saadaan 4,46 kilowattia lämpöenergiaa. Tämän ansiosta voit säästää puolet talon lämmityskustannuksista vuoden aikana.

Maalämpöpumppuun verrattuna ilma-vesilämpöpumppu on huomattavasti edullisempi hankkia, koska se ei vaadi maahan upotettavaa energian keruupiiriä tai lämpökaivoa. Näin myös piha säästyy kaivon tai keruupiirin asennuksen vaatimalta mylläykseltä.

Mitsubishi Electriciltä löydät ilmavesilämpöpumppuratkaisut kaiken kokoisiin kiinteistöihin, omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin ja tehdashalleihin.

Ota yhteyttä ja pyydä asiantuntijaamme suunnittelemaan sinun tarpeitasi vastaava ratkaisu.

Lue lisää ilma-vesilämpöpumpuista sivuiltamme

Katso Mitsubishi Ecodan esite 


Takaisin

 

Ensi kesän jäähdytysjärjestelmät ajoissa kuntoon

Asiakaslehti 2018

Huippuluokan ilmalämpöpumppu-uutuus Mitsubishi-Electric LN

Vesilauhdutteinen Polaria ilmastointilaite hankaliin kohteisiin

Varaudu kuumaan kesään ilmastointilaitteella

Puolet pois lämmityskuluista ilma-vesilämpöpumpulla

Huollata ilmalämpöpumppusi säännöllisesti

Pakkanen erottaa jyvät akanoista ilmalämpöpumpuissa

Miten nopeasti ilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin?

Kaukolämpö on kallistunut merkittävästi

Korjaamohallin lämmitys ilmalämpöpumpulla

Ilmalämpöpumpun Internet-etäohjain MELCloud

Ilmalämpöpumpun ohjaaminen älypuhelimella

Lämmityskausi Suomessa

Ilma-vesilämpöpumppu rivitalossa

Ammattikeittiön ilmanjäähdytin

Tasaa huoneiston sisälämpötilaa lämmönsiirtopuhaltimella

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakotelo

Liiketila tehokkaasti viileäksi