Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-LN 25/35/50 VG

Ilmalämpöpumput ovat ottaneet merkittävimmän kehitysloikan vuosiin uuden Mitsubishi Electric MSZ-LN uutuusmallin myötä. Täysin uuden kompressorin ja R32-kylmäaineen avulla pumpun lämmitysteho pakkaskeleillä on saatu ennennäkemättömälle tasolle. Tämän lisäksi laite tarjoaa uutta tekniikkaa ilmansuodatukseen ja puhalluksen automaattiseen kohdistamiseen. Lisäksi sisäänrakennettu wifi-sovitin mahdollistaa laitteen ohjaamisen etänä ilman erillistä lisälaitetta. Myös sisäyksikön esteettisyyteen on kiinnitetty entistä enemmän huomiota.

Lämmitysteho ja hyötysuhde

LN-sarjan ilmalämpöpumppuja on tarjolla kolmea eri kokoa, nimellisteholtaan 3,2kW:n LN-25, 4,0kW:n LN-35 ja 6,0 kW:n LN-50.  Asiantuntijamme auttaa sinua valitsemaan oikean tehoisen laitteen lämmitystarpeeseesi. LN-sarjan ilmalämpöpumppujen hyötysuhde on markkinoiden kärkeä. LN-25:n lämpökerroin (SCOP) on 5,2 joka tarkoittaa, että laite tuottaa yhdellä kilowatilla sähköä jopa 5,2 kilowattia lämpöenergiaa!

 

Malli Yksikkö LN-25 LN-35 LN-50
Lämmitysteho (nimellisteho) kW 1,0-6,3 (3,2) 1,0-6,6 (4,0) 1,8-8-7 (6,0)
Lämmityksen omakäyttöteho, nimellisteho kW 0,58 0,80 1,43
SCOP, energiatehokkuuden vuosilämpökerroin W/W 5,2 5,1 4,6
Energiatehokkuusluokka lämmityksessä ABCDEFG A+++ A+++ A++
Jäähdytysteho (nimellisteho) kW 0,8-3,5 (2,5) 0,8-4,0 (3,5) 1,4-5,8 (5,0)
Jäähdytyksen omakäyttöteho, nimellisteho  kW  0,485 0,82 1,38 
SEER,  energiatehokkuuskerroin (jäähdytyksen) W/W 10,5 9,4 7,6
Energiatehokkuusluokka viilennyksessä ABCDEFG A+++ A+++ A++

 

Ilmalämpöpumpun valinnassa ei kannata kuitenkaan tuijottaa vain lämpökerroinlukua, sillä laitteiden energiatehokkuus vaihtelee ulkoilman lämpötilan mukaan. Uuden hyper heating-tekniikan avulla LN-sarjan laitteiden hyötysuhde on saatu aiempia paremmaksi juuri pakkaskeleillä, jolloin lämmön tarve on suurin.


Sisäänrakennettu Wi-Fi etäohjaus

LN-mallin ilmalämpöpumpuissa on valmiiksi sisäänrakennettuna kodin langattomaan sisäverkkoon kytkettävä etäohjausmoduli, jonka ansiosta ohjaat ja valvot ilmalämpöpumpun käyttöä tietokoneella, älypuhelimella tai millä tahansa muulla Internet-päätelaitteella. MelCloud sovelluksen kautta näet myös laitteen kuluttaman sähkön.

Entistä kehittyneempi puhalluksen ohjaus

 

N-sarjan ilmalämpöpumput ovat ottaneet edistysloikan myös lämmitys-/jäähdytysilman puhalluksen kohdistamisessa ja säädössä. Laitteen infrapunatunnistin mittaa huoneen lämpötilat ja suuntaa puhalluksen sinne missä sitä tarvitaan. 3D-i-see sensori havaitsee huonetilassa olevien ihmisten sijainnin ja itsenäisesti toimivat kaksoissiivekkeet ohjaavat ilmavirran miellyttävästi huonetilaan. Valintasi mukaan puhallusilma ohjataan automaattisesti, joko kohti tai poispäin ihmisistä.

Kun 3D i-see sensor havaitsee ettei ketään ole huonetilassa, ilmalämpöpumppu säätyy automaattisesti energiansäästötoiminnolle. Tehon kulutus laskee automaattisesti noin 10% 10 minuutin kuluessa ja 20% 60 minuutin kuluttua. (Käyttäjä on tällöin valinnut kaukosäätimestä energiansäästötoiminnon). 

 

Puhdasta ilmaa

LN-sarjan ilmalämpöpumput on varustettu uudella Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminnolla ja se suodattaa sisäilmasta entistä pienempiä hiukkasia. Tämän lisäksi laitteen sisäosat on suojattu uudella kaksoissuoja (Dual Barrier) pinnoitteella, joka estää pölyn ja rasvan kerääntymistä muihin laitteen osiin kuin suodattimiin. Tämän ansiosta sisäyksikön energiatehokkuus ja ilmanvirtaus pysyy entistä parempana ja sisäyksikön puhdistustarve vähenee.

 

Tyylikkyyttä

Miksi ilmalämpöpumpun pitäisi näyttää vain tylsältä kojeelta, kun se voi olla värikkäämpi ja tyylikkäämpi? Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri Sinun sisustukseesi. LN-sarjan sisäyksiköt ovat saatavina helmenvalkoisena, rubiininpunaisena, onyxinmustana ja lumenvalkoisena. Mitsubishi Electric laadun aistii jo ensi silmäyksellä. Tämä laite on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan.

Lue lisää LN-sarjan kaikista uusista ominaisuuksista laitteen PDF-esitteestä.