Mitsubishi Electric SLZ-M kattokasetti mallisarjan ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric SLZ-M kattokasetti mallisarjan ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric M-mallin ilmalämpöpumput asennetaan kattoon ja ne jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton kattoon asennettava M-mallin ilmalämpöpumput sopivat erityisen hyvin suuriin tiloihin niin kodeissa kuin toimistoissa ja myymälöissä.


Anna luotettavan Mitsubishi Electric M-lämpöpumpun lämmittää kotiasi edullisesti

Mitsubishi Electric M-lämpöpumput on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Laite toimii lähes kaikissa ulkolämpötiloissa ja se on luotettava lämmönlähde pohjoisen koteihin vuosiksi eteenpäin. Ja mikä parasta, voit säästää suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55%.

Mitsubishi Electric M-lämpöpumpun edut

Myös perheesi ja asuntosi voi paremmin. Laite puhdistaa sisäilmaa ja kesäkuumalla se viilentää miellyttävästi. Mitsubishi Electric M-lämpöpumppu on myös ekologisesti hyvä valinta. Pienenevä energiankulutus pienentää energiatuotannon kuormitusta luonnolle. Entistä tehokkaampi mallisto, entistä paremmalla energialuokituksella. Kaikki M-mallisarjan ilmalämpöpumput kuuluvat A++ energialuokkaan jäähdytyskäytössä.

Huomaamatonta mukavuutta

Katon sisään upotettava kattokasettimalli puhaltaa ilman tasaisesti ja hiljaisesti neljälle sivulle. Mitsubishi Electric M-kattokasettimalli on tyylikäs ja huomaamaton vaihtoehto vaativaan ympäristöön.

3D i-See-Sensor

Lisävarusteena saatavana 3 D i-See-Sensor, joka tunnistaa huoneessa olevien ihmisten määrän ja sijainnin sekä säätää tehoa sen mukaisesti. Tämä mahdollistaa myös automaattisen energiansäästöasetuksen tiloissa, joissa oleskelevien ihmisten lukumäärä vaihtelee jatkuvasti. Sensori pyörähtää 360 astetta 3 minuutin intervalleissa ja tunnistaa ihmisten lisäksi lattian lämpötilan.

Alhainen äänitaso

Kattokasettimallisarja on kattomallien ehdotonta huippua hiljaisuudellaan, äänitasot alkaen 25 dB(A). Suurin malli M50 on jopa hiljaisempi kuin edeltävän mallisarjan pienin malli KF25.

Kompaktin kokoinen

Mitsubishi Electric M on kompaktin kokoinen puhtaanvalkoinen kattokasetti. Korkeus vain 245 mm ja paneelin ulkomitat 625 x 625 mm, sopii hyvin myös mataliin välikattorakenteisiin. Sileä tasainen alapinta ja uusi puhallusilman ohjausjärjestelmä eliminoivat epämiellyttävän vedon tunteen, levittäen viilennyspuhalluksen vaakatasossa kattopinnan suuntaisena, laskien viileän ilman alas vasta seinäpintaa pitkin. Ihanteellinen esimerkiksi toimistojen ja ravintoloiden ratkaisuksi.

Liitteet

Esitteet

Mitsubishi_Electric_inverter_SLZ-M_kattokasettimallit.pdf

Käyttöohjeet

Mitsubishi-Electric-slz-kf25-60va2_kayttoohje.pdf

SLZ-M25-60FA_käyttöohje_FI_09.07.2018.TS_.pdf


Takaisin