Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu portaattomalla invertteritekniikalla, täysin uuusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Ecodan Next Generation säästää rahaa, energiaa ja on ympäristöystävällinen.


Säästä rahaa uudella Ecodan Next Generation lämpöpumpulla

Mitsubishi Electric Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteritekniikalla, käsittäen myös uuden omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Koko järjestelmä on täysin kehitetty Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla Japanissa, tämä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten.

Useita malleja ja kokoluokkia

Mitsubishi Electric Ecodan lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliinkin tiloihin.

Ympäristöystävällinen

järjestelmä ainutlaatuisella tekniikalla
Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa – energiaa, jonka Ecodan Next Generation hyödyntää talosi lämmittämiseen. Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissasi ja järjestelmä on suunniteltu vastaamaan tulevia energiataloudellisia vaatimuksia. Tätä lompakkosi tulee arvostamaan.

Koska Mitsubishi Electric Ecodan tuottaa maksimaalisen lämmön minimaalisella lisäenergian käytöllä, tuottaa järjestelmä 30–50 prosenttia vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.

Miksi valita Ecodan Next Generation ilma-vesilämpöpumppu?

  • A++ energialuokka
  • Suuri lämpöteho myös pakkasilla
  • Vesivaraaja ruostumattomasta teräksestä (ei anodien vaihtoja).
  • Suuri lämpimän käyttöveden riittävyys (vaihtoventtiilitekniikalla)
  • Menoveden lämpötila maks. 60°C kompressorikäytöllä
  • Saatavilla langaton kaukosäädin ja Wifi yhteys lisävarusteena

Ecodan Next Generation – mahdollisuuksien järjestelmä

Käyttöveden lämmitystekniikka

Ecodan Next Generation on varustettu levylämmönvaihdi tekniikalla, joka mahdollistaa veden lämmittämisen säiliössä suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.

Helppo poissaolokytkentä

Kun matkustat pois, painat vain näytön matkalaukkukuvaketta
ja järjestelmän asetukset muuttuvat poissaoloasetuksiksi.

Ohjaa ilma-vesilämpöpumppuasi Wifillä

MELCloud, Mitsubishi Electricin uusin mobiilisovellus tekee mahdolliseksi sinulle ohjata lämmitystä suoraan älypuhelimella tai tietokoneelta siitä huolimatta, oletko kotona tai matkoilla.

Tehokas Zubadan – tekniikka -28°C

Kaksi Mitsubishi Electric Ecodan lämpöpumpuista on varustettu Mitsubishi Electricin ainutlaatuisella Zubadan-tekniikalla, joka tarjoaa nopeamman ja tehokkaamman lämmityksen. Molemmat asioita, joista on paljon hyötyä suurissa taloissa ja kylmissä ympäristöissä.

Älykäs lämmönohjausjärjestelmä

Ecodan Next Generation sovittaa itsensä automaattisesti talon ulkoisten että sisäisten muutosten mukaan ottaen hyödyn irti esim. auringosta ja pitää energian kulutuksen alimmalla mahdollisella tasolla. Tämän ansiosta laite pysyy aina halutussa asteluvussa alimmalla mahdollisella vedenlämpötilalla parhaan energiansäästön aikaansaamiseksi.

Langaton ohjaus

Ecodan Next Generation on varustettu helppokäyttöisellä ohjausnäytöllä, mutta lisävarusteena voit valita langattoman kaukosäätimen anturilla, jolloin voit ohjata järjestelmää vaikka olohuoneestasi.

Ecodan Next Generation – oikea lämmitysvalinta taloosi

Optimoitua invertteritekniikkaa

Mitsubishi Electricin portaaton invertteritekniikka tuottaa vain juuri tarkalleen sen määrän energiaa kuin tarvitaan rakennuksen lämmityskäyttöön. Energiaa ei siis haaskata, mistä sekä lompakkosi että luonto hyötyvät.

Tehokkaampi säätöjärjestelmä

Järjestelmä voidaan varustaa langattomalla kaukosäätimen huonelämpötilamittauksella, joka on siten helposti siirrettävissä parhaiten sopivaan paikkaan huoneistossa. Tällöin järjestelmä seuraa huonelämpötilaa ja näin säilytetään miellyttävä sisälämpötila ja samalla alin mahdollinen lämmitysverkoston vedenlämpötila eli paremmat säästöt ja pienemmät energiakustannukset.

Laatu

Kaikki tuotteet Ecodan Next Generation tuoteperheessä on suunniteltu ja valmistettu Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla, mikä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten. Järjestelmä kuuluu mukaan Mitsubishi Electricin Quality Technology-ohjelmaan.

Käyttövarma

Korkea laatu tekee Mitsubishi Electric Next Generation lämpöpumpuista erittäin käyttövarman järjestelmän, joka hallitsee erittäin alhaiset ulkolämpötilat ja joka pitää sisälämpötilan mukavan tasaisena.

Patentoitu sisäyksikkö

Se on kompaktin kokoinen, mutta uuden levylämmönvaihtimen ansiosta saadaan lisättyä lämpimän käyttöveden määrää tehokkaammalla veden lämmityksellä.Takaisin