PWZS Nordic

Alpha innotec PWZS Nordic maalämpöpumppu on saatavilla viidellä eri lämmitysteholla: 4,7 kW, 6,11 kW, 7,7 kW, 9,34 kW ja 12,8 kW. Lämpöpumppu on kompaktin kokoinen 598 mm leveä, 626 mm syvä ja 1850 mm korkea. Alpha Innotecin ruostumattomattomasta teräksestä valmistettu varaaja takaa käyttöveden riittävyyden. Alpha innotec maalämpöpumpussa on aina vakiona etäohjaus internetin yli.


Yksi laite kaikkeen

Lämmitys ja lämmin käyttövesi samassa yksikössä. Lämpöpumppu tarjoaa mukavaa lämmitystä ja lämmintä käyttövettä tarpeisiisi. Laite sopii niin pientaloihin kuin rivitaloihinkin, sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Korkea hyötysuhde

Uusimmalla lämpöpumpputekniikalla saavutamme  erittäin korkean lämpökertoimen (COP). Nordic-sarjan hyötysuhteen ollessa jopa yli 5,00, takaa se huippulaatua myös energiatehokkuuden nimissä. Yhdistettynä energiatehokkaaseen käyttövesivaraajaan ja/ tai lämmitysvaraajaan, se takaa minimaalisen lämpöhäviön järjestelmässä. Nordic-sarja takaa täydellisen huonelämpötilan 365 päivää vuodessa ja riittävästi kuumaa käyttövettä tarpeittesi mukaan, energiatehokuutta unohtamatta.

Uniikki ohjainkonsepti

Seinäasenteinen ohjain – säästy lämpöpumpulle menemiseltä. Säädä ja tarkkaile lämpöpumpun toimintaa talosi lempipaikalta. Erillinen ohjain voidaan asettaa mihin tahansa kiinteistössä ja ohjaimen pelkistetty ulkoasu sopii hyvin sisustukseen.

Ohjain kiinni lämpöpumpussa – klassinen ja hyvin yleinen tapa sijoittaa ohjain. Ohjain voidaan asennushetkellä kiinnittää helposti myös lämpöpumpun etukanteen.

Hiljaistakin hiljaisempi

Uusimmat komponentit, älykäs rakenne ja optimaalinen äänenvaimennus tekee laitteesta yhden markkinoiden hiljaisimmista. Käyntiääni vain 31 dB (A) metrin päästä mitattuna.

Nordic-sarjan lämpöpumput toimivat vakuuttavan hiljaisesti. Kiitos kuuluu erityisesti käyntiääntä ehkäisevän suunnittelun ja nerokkaan, kaksinkertaisen äänieristyksen, box-in-box rakenteen. Jopa jääkaappi on äänekkäänpi kuin nämä lämpöpumput. Nämä lämpöpumput soveltuvat asennuksiin joissa äänikriteerit ovat tiukat.

Tyylikäs muotoilu

Pelkistetty, Skandinaavinen design joka sopii täydellisesti vaikkapa kodinhoitohuoneeseen.

Vuosien ajan, korkealaatuiset materiaalit, innovatiivinen tekniikka ja hienostunut valmistus ovat olleet synonyymi alpha innotec-tuotteille – Made in Germany.

Nordic-mallin uusi design vastaa asiakkaan laatuvaatimuksiin . Valkoinen, neutraali design sopii hyvin mihin tahansa sisustukseen ja sitä voidaan muokata helposti esim. sisustustarroilla

Fyysiset mitat 60 x 62 x185 cm (L x S x K). Sopii todella hyvin pieniinkin asennustiloihin ja on yksi markkinoiden kompakteimmista laitteista.

AlphaWeb / AlphaApp yhteensopiva

Lämpöpumppua voidaan ohjata AlphaWebin tai AlphaAppin kautta mistä päin maailmaa.Alph web, alpha app ja alpha home* sovelluksen avulla voit lämmitysjärjestelmää ohjata mistä tahansa tietokoneen,
älypuhelimen tai tabletin avulla. Luxtronik 2.1 ohjaimeen pääset käsiksi kotiverkon sisällä myös Internetin kautta.

alpha web

Maailmanlaajuisen alpha web yhteyteen tarvitaan vain Internetyhteys lämpöpumpulle. Kun lämpöpumppu on yhditetty reitittimeen voit aloittaa etähallinnan.

alpha app

Älypuhelinta ja tablettietokonetta (iOS ja Android) käyttävät voivat ohjata lämpöpumppuaan alpha app sovelluksen kautta. Sovelluksen avulla on helppo seurata tai säätää lämpöpumpun toimintaa ilman, että tarvitsee olla fyysisesti lämpöpumpun ohjaimen vieressä. Sovellus on ilmaiseksi ladattivissa kunkin laitetyypin sovelluskaupasta.

alpha home

Tällä huonekohtaisella säätöjärjestelmällä voidaan lämmitysjärjestelmää ohjata helposti älypuhelin tai tablettietokoneen sovelluksen avulla. Lämmöntuotto lämpöpumpulta ja lämmönjako voidaan optimoida huonekohtaisesti. Järjestelmä muun muassa määrittää automaattisesti halutun menoveden lämpötilan saavuttaakseen sinun asettaman halutun huonelämpötilan ja mukautuu myös ulkolämpötilan mukaan.

Valmiina aurinkosähkö- ja Smart Grid-toimintaan

Lämpöpumppu voidaan yhdistää aurinkosähköön tai älykkääseen sähköverkkoon (Smart Grid).

5 vuoden täystakuu

Lämpöpumpulla on viiden (5) vuoden täystakuu jonka aikana sinun ei tarvitse olla huolissaan laitteen toimivuudesta

Esitteet

Nordic Sarja Esitte

Tekniset tiedot

Käyttöohjeet

Luxtronik kayttoohje

AsennusohjeTakaisin